VÅRE Hotelleiendommer

Comfort Hotel Xpress, Tromsø

Med supersentral beliggenhet i Tromsø gir nye Comfort Hotel Xpress deg et helt nytt hotellalternativ. Tenk smart, effektivt og det man trenger, uten unødvendig styr. Vi kan Tromsø, og guider deg til de beste restaurantene, museene og opplevelsene.

Clarion Hotel & Congress, Trondheim

Clarion Hotel & Congress Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell, der fjorden møter Trondheim sentrum. Moderne design, skybar med takterrasse, spennende matkonsepter, levende atmosfære og magisk utsikt gir rom for å nyte og bli inspirert.


våre hotelleiendommer i egen drift

City Living Schøller Hotel & Apartments City Living Schøller Hotell Trondheim ligger i en av byens gamle murgårder som ble oppført i 1880 årene. Hotellet er oppkalt etter Fru Schøller (Cecilie Christine Schøller), som stod bak oppføringen av Stiftsgården. City Living åpnet i 1990 etter omfattende renovering, men det har vært hotelldrift i bygget siden 1950 tallet. I samme bygning finnes også sushirestauranten Kyoto og frisørsalongen Salotto. Hotellet har i dag 50 rom og leiligheter fordelt på fire etasjer. Resepsjonen finner du i første etasje.

City Living Schøller Hotel & Apartments

City Living Schøller Hotell Trondheim ligger i en av byens gamle murgårder som ble oppført i 1880 årene. Hotellet er oppkalt etter Fru Schøller (Cecilie Christine Schøller), som stod bak oppføringen av Stiftsgården. City Living åpnet i 1990 etter omfattende renovering, men det har vært hotelldrift i bygget siden 1950 tallet. I samme bygning finnes også sushirestauranten Kyoto og frisørsalongen Salotto. Hotellet har i dag 50 rom og leiligheter fordelt på fire etasjer. Resepsjonen finner du i første etasje.

Comfort Hotel Park Comfort Hotel Park er et moderne storbyhotell i sentrum av Trondheim med gangavstand til byens varierte kulturtilbud. Her bor du i spennende og urbane omgivelser til en rimelig pris om du er på storbyferie, weekendopphold eller forretningsreise.

Comfort Hotel Park

Comfort Hotel Park er et moderne storbyhotell i sentrum av Trondheim med gangavstand til byens varierte kulturtilbud. Her bor du i spennende og urbane omgivelser til en rimelig pris om du er på storbyferie, weekendopphold eller forretningsreise.

Quality Hotel Augustin Trondheimshotellet Quality Hotel Augustin har en lang og rik historie helt tilbake til 1915. Hotellet ligger sentralt i Trondheim med sine 136 rom, egen konferanseavdeling med mulighet for eventer, konfirmasjoner og andre selskaper.

Quality Hotel Augustin

Trondheimshotellet Quality Hotel Augustin har en lang og rik historie helt tilbake til 1915. Hotellet ligger sentralt i Trondheim med sine 136 rom, egen konferanseavdeling med mulighet for eventer, konfirmasjoner og andre selskaper.

Quality Hotel Grand, Steinkjer Med sin sentrale beliggenhet i Nord-Trøndelag er Quality Hotel Grand Steinkjer det naturlige valget for en konferanse i fylkeshovedstaden. Vi hjelper deg å gjennomføre små og store møter og konferanser i lyse og luftige lokaler.

Quality Hotel Grand, Steinkjer

Med sin sentrale beliggenhet i Nord-Trøndelag er Quality Hotel Grand Steinkjer det naturlige valget for en konferanse i fylkeshovedstaden. Vi hjelper deg å gjennomføre små og store møter og konferanser i lyse og luftige lokaler.