På taket av Sirkus Shopping har vi ledige kontorlokaler. Parkeringsmuligeheter i P-kjeller.

Ledige kontorlokaler med gratis parkering

Sentral på Leangen og i nærheten av fremtidig kollektivt knutepunkt oppfører vi nå et kontorbygg på taket av Sirkus Shopping. Her vil det være enkel adkomst enten du sykler, tar tog, bruker buss eller kjører bil. Fremdeles har vi tre ledige kontorlokaler og søker en eller flere leietakere som setter pris på:

  • gratis parkering for kunder og ansatte

  • lyse og fine omgivelser

  • felles betjent resepsjon

  • tilgang til møterom med AV utstyr

  • felles kantine, garderobe og toaletter

Illustrasjon av nytt kontorbygg på Sirkus shopping "Sirkustaket"

Felles møterom, kantine, garderober og toaletter

Alle leietakere i bygget har fri tilgang til møterom-sone. Møterom i ulike størrelser bookes enkelt gjennom vår felles resepsjon i kontorbygget. Møterom er utstyr med moderne AV-utstyr.  Kontorene vil videre har felles kantine som er betjent i lunchtid, men ellers ha fri tilgang hele døgnet. Ellers byr vi på hyggelige omgivelser med tilgang til takterasse.  Hva med lunch i solveggen?

Garderobene som bygges inn vil være av høy standard og velegnet for de som løper eller sykler til jobb. Garderobene utstyres selvsagt med dusj. Med egen innendørs kameraovervåket sykkelparkering i underetasjen er sykkelen din trygg mens du er på jobb.

Foruten kantine i lokalene byr de 10 spisestedene og mange butikker i etasjen under kontorbygget på tilgang til variasjon i kosten. Fra de ulike stedene kan du også bestille catering til dine kundemøter eller arrangement. Du kan selvsagt også reservere bord til dine forretningsluncher eller middager.

Senteret byr også på mange ulike butikker og tjenester. Eget helsesenter med tannleger, spesialister, m.m. Her har du alt du trenger på et sted.

Ta kontakt med Trine Foosnæs for presentasjon og visning.

Trine Foosnæs   |   Tlf: 99095854   |   trine@hoffhandel.no