VÅRE Hotelleiendommer

Comfort Hotel Xpress, Tromsø

Med supersentral beliggenhet i Tromsø gir nye Comfort Hotel Xpress deg et helt nytt hotellalternativ. Tenk smart, effektivt og det man trenger, uten unødvendig styr. Vi kan Tromsø, og guider deg til de beste restaurantene, museene og opplevelsene.

Clarion Hotel & Congress, Trondheim

Clarion Hotel & Congress Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell, der fjorden møter Trondheim sentrum. Moderne design, skybar med takterrasse, spennende matkonsepter, levende atmosfære og magisk utsikt gir rom for å nyte og bli inspirert.


våre hotellEIENDOMMER i egen drift

Quality Hotel Augustin  Trondheimshotellet Quality Hotel Augustin har en lang og rik historie helt tilbake til 1915. Hotellet ligger sentralt i Trondheim med sine 136 rom, egen konferanseavdeling med mulighet for eventer, konfirmasjoner og andre selskaper.

Quality Hotel Augustin

Trondheimshotellet Quality Hotel Augustin har en lang og rik historie helt tilbake til 1915. Hotellet ligger sentralt i Trondheim med sine 136 rom, egen konferanseavdeling med mulighet for eventer, konfirmasjoner og andre selskaper.

City Living Schøller Hotel  City Living Schøller Hotell og Leiligheter ligger i en av byens gamle murgårder som ble oppført i 1880 årene. Hotellet er oppkalt etter Fru Schøller (Cecilie Christine Schøller), som stod bak oppføringen av Stiftsgården. City Living åpnet i 1990 etter omfattende renovering, men det har vært hotelldrift i bygget siden 1950 tallet. I samme bygning finnes også vinbaren Spontan og frisørsalongen Salotto . Hotellet har i dag 50 rom og leiligheter fordelt på fire etasjer. Resepsjonen finner du i første etasje.

City Living Schøller Hotel

City Living Schøller Hotell og Leiligheter ligger i en av byens gamle murgårder som ble oppført i 1880 årene. Hotellet er oppkalt etter Fru Schøller (Cecilie Christine Schøller), som stod bak oppføringen av Stiftsgården. City Living åpnet i 1990 etter omfattende renovering, men det har vært hotelldrift i bygget siden 1950 tallet. I samme bygning finnes også vinbaren Spontan og frisørsalongen Salotto. Hotellet har i dag 50 rom og leiligheter fordelt på fire etasjer. Resepsjonen finner du i første etasje.

Comfort Hotel Park  Comfort Hotel Park er et moderne storbyhotell i sentrum av Trondheim med gangavstand til byens varierte kulturtilbud. Her bor du i spennende og urbane omgivelser til en rimelig pris om du er på storbyferie, weekendopphold eller forretningsreise.

Comfort Hotel Park

Comfort Hotel Park er et moderne storbyhotell i sentrum av Trondheim med gangavstand til byens varierte kulturtilbud. Her bor du i spennende og urbane omgivelser til en rimelig pris om du er på storbyferie, weekendopphold eller forretningsreise.

City Living Sentrum Hotel  3.oktober åpnet vi det første automatiserte hotellet i Nordre gate 24. Med bestilling og betaling via web og automatisert inn- og utsjekk, er hotellet effektivt og enkelt å betjene. Etter en betydelig oppgradering siste året, har bygget fått både nytt ventliasjonsanlegg og nye lydisolerte vinduer. Siste generasjons WiFi sørger for en sømløs og rask tilkobling. Enten det er streaming av innhold til egne enheter, eller eller større e-post vedlegg som skal behandles, går er fort og enkelt. Bygget eies av E.C. Dahls Eiendom

City Living Sentrum Hotel

3.oktober åpnet vi det første automatiserte hotellet i Nordre gate 24. Med bestilling og betaling via web og automatisert inn- og utsjekk, er hotellet effektivt og enkelt å betjene. Etter en betydelig oppgradering siste året, har bygget fått både nytt ventliasjonsanlegg og nye lydisolerte vinduer. Siste generasjons WiFi sørger for en sømløs og rask tilkobling. Enten det er streaming av innhold til egne enheter, eller eller større e-post vedlegg som skal behandles, går er fort og enkelt.

Bygget eies av E.C. Dahls Eiendom

Quality Hotel Grand, Steinkjer  Med sin sentrale beliggenhet i Nord-Trøndelag er Quality Hotel Grand Steinkjer det naturlige valget for en konferanse i fylkeshovedstaden. Vi hjelper deg å gjennomføre små og store møter og konferanser i lyse og luftige lokaler.

Quality Hotel Grand, Steinkjer

Med sin sentrale beliggenhet i Nord-Trøndelag er Quality Hotel Grand Steinkjer det naturlige valget for en konferanse i fylkeshovedstaden. Vi hjelper deg å gjennomføre små og store møter og konferanser i lyse og luftige lokaler.